Prošle godine sa sestrom otvorila etno-selo u Kolašinu 🏡🏡🏡

Popularna pevačica Katarina Grujić, nakon što je operisala glasne žice i potom izgubila glas na 9 meseci, počela je da razmišlja o pokretanju biznisa koji će joj biti rezerva u slučaju da u budućnosti više ne bude mogla da se bavi pevanjem. 🧐

Nakon što je sa sestrom otvorila etno-selo u rodnom gradu oca, Kolašinu, sada otpočinje novi biznis u rodnom gradu majke. Naime, Kaća planira da otvori vinariju u Trsteniku, a plan za razvijanje ovog biznisa osmislila je do sitnih detalja. 😎

- Moja mama je iz Trstenika, a svi znamo da je taj kraj najpoznatiji po vinogradarstvu. Zemljište je bogato krečnjakom kao i samo podneblje, strujanje vetrova posebno pospešuje rod, a ima i više sunčanih dana. Ipak, vlažnost i sama struktura zemljišta najbitniji su za dobro vino, a ako nema dobroga grožđa, nema ni dobrog vina - kaže Kaća Grujić za Informer, prenosi Kurir.

Foto: Instagram.com/RED TV

Kaća je otkrila da njena majka u Trsteniku već ima kuću i imanje na kome ona planira da napravi vinariju. 🏡🍇

- Mnogo bih volela da se time bavim u budućnosti. Za početak neće biti ogromnih plantaža i megalomanske proizvodnje, ali ako Bog da, jednog dana, zašto da ne. Okupiću najbolje tehnologe, enologe, somelijere iz cele zemlje, a u tome će mi pomoći i cela moja porodica - kaže Kaća i dodaje:

- Kada sam operisala glasne žice i izgubila glas na devet meseci, imala sam strah da više nikada neću progovoriti, a kamo li pevati. Srećom, vratio se, ali sam tada shvatila da preko noći možete ostati bez glavnog oruđa za rad. Markova karijera profesionalnog fudbalera, takođe, ima rok trajanja, a budući da želimo bar troje dece i lep život, moramo imati bek-ap varijantu. Mislim da je vinarija nešto u čemu ćemo se porodično pronaći, a u uspeh nemam nikakvu sumnju.

Kada je reč o imenu za vino, pevačica je otkrila da će crno vino nazvati po ocu, dok za roze još uvek nije smislila ime.

- Crveno vino ću nazvati po mom tati Crni Gruja, a za roze još nisam smislila ime. Imaću velike plantaže voća, kuću sa imanjem, bazenom i ako Bog da, troje dece koje će tu trčkarati - kaže pevačica za kraj intervjua.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.r