Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi, rekla je Melina 🏡

Kako pišu domaći mediji, u kući Harisa Džinovića sinoć se odigrala prava drama kada je Melina navodno došla u vilu, u kojoj sada pevač živi sa decom, i nije želela da ode. Haris je potom pozvao advokata i policiju, kako je rekao predstavnicima sedme sile, a njima je navodno izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom, kako piše 24sedam.rs.

Foto: Printscreen Instagram / @melina:džinovic.fp

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla: Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi, na šta sam joj ja rekao: Ako sud kaže da je tvoja - rekao je sinoć Haris za Kurir i dodao:

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.