BOJA kose NIJE sve što je PROMENILA 👩🏻➡️👩🏼

Kamila Kabeljo sa promenom boje kose donosi i promene u svojoj muzici. 👩🏻➡️👩🏼

Ova 27-godišnja pevačica koja je nakon izlaska iz grupe FIfth Harmony, svakom pesmom oborila rekorde i bili top 1 na svakoj muzičkoj listi i čiji je hit Havana osvojila ceo svet, sada sprema novi album. 💿

U intervjuu za Paper, pevačica je otkrila da njena prethodna muzika nije bila autentična njenoj pravoj ličnosti. Ona je objasnila šta je to na njenom novom albumu drugačije. 🎵

- Mrzela sam u prošlosti kada sam kreirala stvari ili objavila stvari koje se nisu bile dovoljno čudne, da kažem prema meni. Bože, bude dobra pesma, ali ne znam da li je istinita prema meni. Tu sam se nekako uvek mučila - rekla je Kamila i dodala da je ovog puta krenula drugačijim pristupom:

- Sada imam više samopouzdanja nego ikada. Naučila sam iz svih tih momenata kada sam bila u fazonu: "Okej, možda da poslušam tu osobu i da promenim malo". Pokušala sam da vidim šta se ne oseća dobrim. I nisam htela to da ponovim.

U intervjuu za Puss Puss, Kamila je otkrila da je svoju izgled namerno promenila pre nego što objavi album 💿:

- Osećala sam da mi je bio potreban drugačiji fizički izgled, nešto drugačije da mi pomogne da više kanališem tu energiju dok pišem pesme.

Kako navodi, ova promena je haotična i hrabra. 💪

Autor: redportal.rs