Brak okončan nakon 11 GODINA 💔

Brak Natali Portman je okončan još pre 8 meseci, ali javnost je za to saznala tek pre dva dana. Poznatoj glumici je ovo izuzetno teško palo, a izvor tvrdi da se tek sada oporavlja:

U početku joj je bilo jako teško, ali njeni prijatelji su joj pomogli da prebrodi najgore. Ona izlazi iz zaista teške i bolne godine, ali je iz nje izašla jača i pronalazi radost u svojoj porodici, prijateljima i poslu.

U petak je otkriveno da su Portman (42) i Bendžamin Milped (46) odlučili da se razvedu pre osam meseci i da je njihov brakorazvodni postupak već okončan. Vest o razvodu dolazi malo nakon što su se pojavili navodi da je Milped prevario Portman sa aktivistkinjom Kamil Etijen (25).

Kada su se ti navodi pojavili prošlog leta, pisalo se da je par pokušao da radi na očuvanju braka. Pre toga je francuski časopis Voici objavio slike Milpeda i Etijenove. Na slikama se vidi da njih dvoje namerno ulaze u istu zgradu u razmaku od 10 minuta, a napuštaju je dva sata kasnije, ponovo u razmaku od 10 minuta.

Natali je pokušala da spase brak, pokušavajući da pokaže javnosti da voli svog supruga: ponosno je nosila svoj verenički prsten i čak pokušala da ga ljubi u javnosti, ali izgleda da se fasada najzad srušila.

Autor: redportal.rs