Ipak, nije zadovoljna Darijanom 🙉

Marija Kulić se oglasila za Pink.rs. Tom prilikom je komentarisala dešavanja u Eliti, te se dotakla i novog ljubavnog odnosa njene ćerke.

Vidim da je ona dosta srećnija i nasmejanija, samo neka se ona rešila Zole. Shvatila je šta je napolju i kako sa njim, ona od kako je ušla je dosta pozitivnija. Ja mnogo više volim da je gledam ovako pozitivnu, kad se šali sa drugima nego kad je u depresiji zbog nekog muškarca. Oni neka se druže i neka provode vreme,

Ipak, dodala je da nije zadovoljna njime, pre svega zbog odnosa prema njegovoj bivšoj:

On o Sneži sa kojom je bio toliko vremena govori neke loše, pa odma možete da zamislite kako bi se ponašao prema drugim devojkama, to sam mu baš zamerila i ne sviđa mi se to nikako. Kada je u stanju jednoj to da uradi, što ne bi i drugoj. Odvratno mi je kad neko iznosi prljav veš o stvarima iz spolja. Kad ga gledam u emisijama dok priča, nekako mi je naporan, deluje mi skroz izgubljeno, ne zna da li je došao ili pošao, krene da priča od Kulina Bana, pa sa jedne teme na drugu i na kraju ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. Ali opet moram da kažem da on nije loš prema njoj i da nije nasilan dečko tako da mi se jedino to dopada, nije u nekom fazonu da baca stvari u jezero i da ima neko nasilničko ponašanje.

Ostaje nam da vidimo da li je ovo ipak samo prolazna avantura i da li će se Miljana najzad naći u normalnoj vezi.

Autor: redportal.rs