Za to vreme Miljana prolazi kroz težak period, a priznanje njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole da je zaljubljen u njenu cimerku Stefani Grujić ju je potpuno slomilo.

Marija Kulić, bivša rijaliti učesnica i majka popularne takmičarke Miljane Kulić, zbog lošeg zdravstvenog stanja završila je u Urgentnom centru, a za Telegraf se oglasio njen suprug Siniša.

Marija je odlučila je da više ne ulazi u rijaliti, te ćerku, ali i ostala zbivanja u pomenutom formatu prati preko malih ekrana.

Međutim, Miljana prolazi kroz težak period, a priznanje njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole da je zaljubljen u njenu cimerku Stefani Grujić ju je potpuno slomilo.

Miljana je doživela nervni slom i isplakala more suza, a Marija je se oglasila i otkrila da joj je danas pozlilo te da je završila u Urgentnom centru.

- Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo i završila sam u Urgentnom centru. Sada se osećam dobro, ali mi je bilo baš loše - rekla je ona za Informer, te nije otkrila razlog, ali ni više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Ovim povodom, ekipa Telegrafa je pokušala da stupi u kontakt sa Marijom, te nam se na telefon javio njen suprug Siniša Kulić koji, takođe, nije želeo mnogo da komentariše.

- Marija je zauzeta trenutno. Ja ne znam ništa, pustite mene - rekao je on.

Autor: Telegraf