Ovo iznenadno pojavljivanje izrasline na usni dodatno je rasplamsalo interesovanje javnosti za Kanjea Vesta i njegovu nedavnu eksperimentalnu stomatološku intervenciju. 🦷

Kanje Vest, svetski poznati reper, izazvao je zabrinutost među svojim obožavateljima nakon što se pojavila izraslina na sredini njegove gornje usne, što se dogodilo otprilike mesec dana nakon što je podvrgnut operaciji ugradnje zuba od titanijuma. Prema izveštaju Daily Maila, reper je uložio oko 850.000 dolara u ovu eksperimentalnu stomatološku intervenciju. 💸

Šta nije u redu s tvojom gornjom usnom? Nešto se događa, Koji je đavo ta kvržica na sredini njegove gornje usne, pisali su obožavatelji na društvenim mrežama kao rekciju na poslednju Vestovu objavu na Instagramu, kako prenosi Pink.rs.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ye (@kanyewest)

IZVOR: IG / @kanyewest

Operaciju na Vestu izveli su dr Tomas Koneli iz Beverli Hilsa, Kalifornija, i glavni zubni tehničar Naoki Hajaši. 👇

- Bilo mi je zadovoljstvo da radim na svakom koraku procesa jer njegova vizija dizajniranja jedinstvene umetnosti nadilazi razvoj zuba. Spoj njegove vizije sa stomatološkom naukom stvorio je novi, epski izgled - rekao je Koneli.

Iako su mediji poslali upit dr Koneliju da li je izraslina na gornjoj usni posledica stomatološke operacije, još uvek nije stigao odgovor. Pored zabrinutosti zbog izgleda, pratioci repera su takođe komentarisali da Vest previše pažnje posvećuje svojoj partnerki na društvenim mrežama.

Ovo iznenadno pojavljivanje izrasline na usni dodatno je rasplamsalo interesovanje javnosti za Kanjea Vesta i njegovu nedavnu eksperimentalnu stomatološku intervenciju.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.