Učiniće nemoguće zbog SUPER BOULA 🛫

Tejlor Svift je navodno požurila do svog privatnog aviona nakon što je završila svoj koncert u Tokiju, kako bi započela svoj 12-časovni let za Las Vegas kako bi gledala Travisa Kelsija u Super Boulu.

Novinari su videli kako samo sat vremena nakon završetka koncerta stižu kombiji, a petroro ljudi drži crne kišobrane, kako bi zaklonili osobu koja se ukrcava. Sviftova (34) će morati da ratuje protiv vrmena, putujući kroz više vremenskih zona, kako bi stigla na vreme.

Očekuje se da će svog dragog bodriti iz VIP lože u kojoj će joj druptvo praviti njena porodica, ali i Kelsijevi roditelji, brat i snaja. Nagađa se da će joj se pridružiti i neki od njenih prijatelja, ali nije još poznato ko.

Kelsi, čije se bogatstvo procenjuje na 30 miliona dolara, se ranije šalio koliki mu izdatak predstavlja obezbeđivanje mesta za sve članove porodice i prijatelje koji treba da prate utakmicu:

Samo brojim koliko novca trošim na Super boul, kako bih obezbedio mesta za svu porodicu i prijatelje. Samo da ne potrošim sav novac.

Kelsi se sigurno raduje kraju sezone, jer će imati više vremena da se posveti vezi sa Sviftovom. Dok je ona bila na nekoliko njegovih utakmica, on je uspeo da stigne na samo jedan njen koncert, zbog njegovog prenatrpanog rasporeda. Ipak, priča se da je rezervisao brojne luksuzne hotele po Italiji i Francuskoj, kako bi svoju dragu odveo na romantično putovanje i najzad proveo više vremena sa njom.

Autor: redportal.rs