Dogovor između supružnika jeste da sva imovina pripada gazdi kuće Harisu.

Nedavno je javnost iznenadila vest da se razvode Melina i Haris Džinović.

Prema rečima sagovornika Kurira, Melina i Haris imaju privatni, poslovni i emotivno odvojeni život, koji u poslednje 4 godine ne funkcioniše kako treba. Štaviše, izvori tvrde da oboje imaju partnere.

Navodno je Melina već neko vreme u vezi sa poznatim biznismenom koji gradi luksuzne zgrade u Beogradu, dok je pevač u avanturama sa gradskim devojkama.

Što se imovine tiče, dogovor između supružnika jeste da sva imovina pripada gazdi kuće, Harisu, ali da Melina može u njoj uživati dokle god to želi.

Tako da Haris živi u gornjem delu rezidencije, dok Melina sa ćerkom u gornjem.

- Želeli su da sakriju od javnosti da se razvode i da svako želi da živi kako smatra da treba. Deca su im dovoljno velika, razumeju oni situaciju i ne mešaju se u odluke svojih roditelja. Melina ima svoju emotivnu priču, srećna je i zaljubljena, ali to krije. Sa druge strane, Haris je oduvek bio zavodnik i u društvu lepih i atraktivnih žena, pa mu ni to što je uveliko u osmoj deceniji ne predstavlja problem. On je Melini jasno stavio do znanja da nema nameru da se seli, niti da se imovina deli, a ona može da uživa koliko god želi dok je u toj kući koju su izgradili skoro - rekao je porodični prijatelj dobro upućen u razlaz poznatog para za Kurir.

Autor: Kurir