Sve zbog SMEŠNOG DETALJA 🙉

Posle višemesečnih nagađanja, pop zvezda i diskografski producent objavili su da su u vezi u decembru. Nakon što je na Instagramu podelio niz zajedničkih fotografija, par je prvi put fotografisan na jednom javnom događaju. Međutim, jedna slika je privukla pažnju interneta iz čudnog razloga.

Njih dvoje su prisustvovali košarkaškom meču u Los Anđelesu, gde su zajedno sedeli u prvom redu, odmah pored terena. Tada je nastalo više zajedničkih fotografija novopečenog para: na jednoj vidimo Selenu kako se kikoće dok joj Blanko šapuće na uvo. Na drugoj se može videti kako je naslonila glavu na njegovo rame.

Ipak, jedna fotografija je posebno uzdrmala internet. Na njoj se vidi par koji se mazi tokom utakmice, ali korisnici Instagrama su bacili pogled na Blankove noge. Ovaj 35-godišnjak je nosio bele pantalone, majicu i jaknu sa roze i narandžastim cvetovima, ali je izgleda rešio da izuje papuče tokom utakmice.

Foto: newsweek.com/ALLEN BEREZOVSKY/GETTY IMAGES SPORT

Ovaj postupak je izazvao niz komentara:

Zašto su mu stopala napolju... Povratila bih da preda mnom izuje cipele... Ne mogu da gledam u njegova stopla, daj, čoveče, saberi se... Čoveče, obuj cipele, pokaži malo vaspitanja...

Drugima nije bila jasna opsednutost njegovim stopalima:

Zamisli da si uznemiren zbog toga što je neko izuo papuče... Zašto su svi uzneimreni zbog njegovih stopala, pogledajte taj sjaj... Mora da koristi Rare (Selenin kozmetički brend)... To što je njoj privlačno ne mora biti drugima...

Autor: redportal.rs