Kozmetičarka objavila post, pa izazvala LAVINU KOMENTARA 🙉

Jedna kozmetičarka koja se bavi sređivanjem obrva je na svom Instagram profilu objavila poruku jedne devojke. Naime, njoj se obratila jedna prevarena devojka čiju je drugaricu ona trebalo da ulepša. Ispostavilo se da je nesrećnu devojku dečko prevario upravo sa njenom drugaricom, pa je ona sada tražila osvetu:

Zdravo Džulija! Moja drugarica Hejli je zakazala sređivanje obrva kod tebe sutra u 5. Želela sam da te zamolim da joj napraviš najružnije obrve. Platiću ti trostruko. Još bolje, istanji ih što više možeš, jer želi da joj izrastu. Razlog za ovo je to što sam saznala da me je dečko prevario sa njom za moj rođendan u januaru. Uzdam se u tvoju žensku solidarnost
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели BROWS • TRAINING | PMU | TORONTO (@juulbrows)

Izvor: Instagram/@juulbrows

Kozmetičarka je pitala pratioce za savet. Mišljenja su bila podeljena, ističući da nije samo devojka kriva, jer je dečko bio taj koji je nju prevario. Korisnici su isticali da treba da otkaže, kako njena firma ne bi bila na lošem glasu.Ona je na kraju to i učinila, ističući da bi ipak uradila za drugaricu. Post je u međuvremenu prikupio skoro milion lajkova.

Autor: redportal.rs