Da li su zaista u pitanju lični kompleksi ili ima dodatnih razloga?

U današnjem izdanju kultne emisije Magazin In, autorka i voditeljka Sanja Marinković je sa svojim gošćama razgovarala o temi koja je pomalo tabu, a to je zašto se prevare lakše praštaju muškarcima. 🤔

U zanimljivom razgovoru svoje uvide i iskustva su davale voditeljka Natalija Simović, pevačica Maja Nikolić, advokatica Zora Dobričanin, bivša modelsica Dragana Mitar i glumica Anja Mit.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Kao jedan od upečatljivijih uvida u ovu temu dala je advokatica Zora Dobričanin, smatrajući da se u korenu svake prevare nalaze, pre svega, psihološki kompleksi (ili što bi ranije Tviteraši rekli, kornifleksi). 😄

Svi koji varaju su iskompleksirani, kompleksom više ili niže vrednosti. Često samo imaju potrebu da novom društvu pokažu da imaju nov model - rekla je ona, na šta su ostale gošće šaljivo prokomentarisale da se modeli možda gledaju po godištu rođenja.

U nastavku emisije Sanja je pokazala rezultate ankete u kojoj su pripadnice lepšeg pola upitane šta je po njima razlog zašto žene praštaju preljubu (ako oproste), u kojoj je najveći broj (čak 47 odsto! 😱) odgovorilo da su razlog deca, zatim sledi stav da će njihov partner prestati s tim, dok je izvestan broj kao razlog naveo finansijsku zavisnost. Oko 4 odsto je kao razlog navelo nepodnošenje neuspeha u vezi.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Autor: redportal.rs