Na venčanje će navodno biti pozvano 50 ljudi 👇

Mlada pevačica Anastasija Ražanatović i njen suprug fudbaler Nemanja Gudelj prošlog meseca venčali su se u jednom manastiru u blizini Beograda, dok, kako mediji danas pišu, svadbeno veselje planiraju da naprave u Sevilji gde i žive. 🤵👰

Anastasija i Gudelj navodno svadbu planiraju za kraj godine, odnosno decembar, a pevačica će za svoje goste platiti avionsku kartu i smeštaj u holetu u kom će svadba biti organizovana.

- Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravno, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak - priča izvor za Blic, kako prenosi Pink.rs, i otkriva da će na venčanje biti pozvano 50 ljudi.

Anastasija je navodno u potrazi za venčanicom koju će nositi, a piše se i o tome da postoji mogućnost da venčanicu uradi neki poznati dizajner. 😎

Kada je reč o hrani, kako pišu pomenuti portali, mimo hrane koja je popularna u Španiji, u Sevilji će našu tradicionalnu kuhinju za goste svadbe pripremati dva vrhunska kuvara iz Beograda koji će otputovati u inostranstvo.

Foto: Instagram.com / @raznatovicanastasija

Autor: Redportal.rs / K.Đ.