Vanja i Ša obrisali sve zajedničke slike i otpratili se sa društvenih mreža 🤷‍♀️

Reper i bivši rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša nedavno je za medije potvrdio da se razvodi od supruge Vanje samo mesec dana od svadbe koju su pravili u rodnom Kraljevu. 🤔😯

Ša je za medije rekao da ne zna koji je razlog rastanka, te da Vanja treba da ga otkrije.

- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo... Nije brak dečja igra - rekao je Ša za Republiku.

Foto: Instagram.com / @vanjaaleksic11_

Nakon što su vesti o razvodu objavljenje, Vanja i Ša obrisali su sve zajedničke fotografije i otpratili se na društvenim mrežama!

Međutim, reperova prijateljica Jovana Tomić Matora nije mogla da ostane suzdržana kada je ova tema u pitanju, pa je Vanju javno prozvala putem Instagrama. 👇

- Baš si se Vanja proslavila jako, baš si se u pravom svetlu pokazala! I baš si super devojka i baš si uspela u tome da postaneš poznata - rekla je Matora ironično na samom početku, kako prenosi pomenuti medij, pe dodala:

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Morala sam na ovaj način da se obratim i da želim da pružim podršku Nenadu. Ne mogu da verujem da sam bila na svadbi, u kući... Koji je to folirant! Da li je realno da se neko uda zbog mrtve reklame? Da napraviš dečku pakao od života zbog reklame? Držao te kao malo vode na dlanu. Svako ko tu devojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Nije mi normalno da neko može da podrži bilo koga ko ima takvo mišljenje? Nenade, beži! Imaš sreće što te ostavila - zaključila je Tomićeva u videu koji možete pogledati OVDE.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.