Svadba zakazana za 30. avgust 😎

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina uskoro će organizovati svadbeno veselje i venčati se pred Bogom, s obzirom na to da su ranije sklopili građanski brak! Veselje je zakazano za 30. avgust, a u nastavku teksta sa vama delimo detalje! 👇😎

Kako piše Kurir, a prenosi Telegraf.rs, Darko Lazić planira da svadbu napravi u Novom Sadu, dok će se dan nakon venčanja slavlje nastaviti u njegovom rodnom Brestaču, odakle je i Katarina.

- Folker je sve pripreme prepustio Kaći, a, kako zasad stvari stoje, veselje će biti organizovano najpre u Novom Sadu. Biće ispoštovani svi običaji, a na meniju će prevladavati jela srpske kuhinje - teleća čorba, sarma, kao i svinjsko i jagnjeće pečenje - kako piše pomenuti medij.

Na svadbi će navodno biti 500 zvanica, a mlada će promeniti 3 venčanice. 🔥👰

Kako je Darko ranije izjavio, pesmu za prvi ples pevaće lično on, a mladenci su odabrali da to bude numera Petra Graše Je l' ti reka ko. 🎶

Kada je reč o kumovima, ovoga puta neće kumovati Andreana Čekić, već je Lazić izabrao staro kumstvo. Darko i Katarina odlučili su da se pred Bogom venčaju u Hramu Svetog Save.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Lazić (@_katarina_24)

IZVOR: IG / @darkolazicofficial

Autor: Redportal.rs / K.Đ.