Ima da bude najjača svadba, rekao je Asmin 😁

Pre nekoliko dana Stanijin dečko i Anelin bivši suprug Asmin Durdžić objavio je fotografije vile koja je dizajnirana specijalno za Staniju Dobrojević. 🏠 On je tada napisao da će u njoj živeti sa decom, a poznatu starletu tada je nazvao suprugom, o čemu više možete saznati iz teksta ispod 👇:

Najnovije informacije, koje je objavio Pink.rs, kažu da Asmin i Stanija sada planiraju svadbu. Kako je Asmin otkrio za medije, oni će napraviti dve svadbe, jednu u Srbiji i drugu na Floridi. 👰🤵

- Niko mi nije hakovao profil, kum nije znao. Nego spremam svadbu, pa sam se malo ugasio. Mnogo posla oko svadbe, ima da bude najjača u Evropi i Floridi - napisao je Asmin putem svog Instagram storija.

Asmin je takođe otkrio da sve u vezi svadbe planira Stanija! 😎

- O svemu što u vezi sa našom svadbom, odlučuje Stanija. Mogu samo da kažem da će biti i na Floridi i u Srbiji. Ja ću Staniji ispuniti svaku želju, tako će biti i kada je reč o venčanju - kaže Durdžić i dodaje:

- Odredili smo datum, ali o tome ne mogu ja da govorim, to žena mora da uradi - rekao je Asmin i otkrio da li je Stanija u blagoslovenom stanju.

- Ne, prvo ćemo rešiti osnovne stvari - kazao je Asmin za Informer, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.