Ima poteškoća sa dojenjem, ali neće odustati 💪

Nekadašnja rijaliti učesnica Tara Simov pre nekoliko dana postala je majka dečaka Nikolaja. Njen partner Danilo Raičević u pratnji svoje majke sačekao ju je ispred porodilišta i poveo u zajednički dom. 💖

Tara je bila nekoliko dana u porodilištu Dragiša Mišović, nakon čega je na društvenim mrežama optužena se ponašala bahato, o čemu možete čitati u tekstu ispod 👇 :

Kako je prošlo nekoliko dana otkako su kod kuće, Tara je podelila prve utiske o roditeljstvu sa svojim pratiocima na Isntagramu, a otkrila je i da ima poteškoća sa dojenjem, međutim, neće odustati.

- I ne nije naporno, šta više, uživam u svakom trenutku. I u bolovina od operacije i u bolovima tokom izmuzavanja, i u presvlačenju 15 puta dnevno, i u štuckanjima i podriguščićima, i u noćnom buđenju i alarmima, i ujedno što radim i što nisam stala po pitanju posla nijedne sekunde. I ne, ništa nije teško kad dobiješ ovakav dar od Boga. Mame, budite uporne i nema kukanja, meni ovo sve pruža užitak i radost, koliko ste me uplašile, sreća živa ostadoh - poručila je Tara na Instagramu.

Foto: Instagram.com / @tarasimov

- Svi me pitate šta to beba pije. Beba ne želi da sisa, pa koristim mašinu za izmuzavanje, piće mamino mleko po cenu života - napisala je Tara.

Foto: Instagram.com / @tarasimov

Autor: K.Đ.