Pevačica zaplakala u emisiji

Vest o Džejevoj smrti potresla je juče celu estradu i sve ljude koji su poznavali pevača. Kolege su se opraštale od pokojnog Džeja tokom jučerašnjeg dana i na svojim društvenim mrežama delili trenutke kojih se najradije sećaju. Pevačica Mina Kostić, koja je s njim bila veoma bliska i koja se uz pomoć zajedničke pesme Slavija vinula u zvezde, takođe je bila potresena vešću da je legendarni Džej preminuo.

Foto: Printscreen Instagram/minakostic_official

- Jesam, videla sam i čula malopre, telefon ne prestaje da mi zvoni. Baš se bezveze osećam, baš me je sve ovo potreslo, majke mi. Tužna sam... Ali s obzirom na to kakva je situacija i kakvo je stanje generalno, nikad se ne zna ko je sledeći. Svi treba da se čuvamo i da se pazimo, samo nam to preostaje, ne znam šta da kažem stvarno - izjavila je Mina vidno uznemireno. Uživo u jutarnjem programu na Pinku, pevačica je kroz suze otpevala njihovu zajedničku pesmu Slavija.

- On je mene odveo kod Marine i Fute, spojio me je s njima na početku karijere. Ja sam kod njega pevala, u njegovom klubu. Bili smo spoj, nerazdvojni. Voleo me je, prosto voleo i poštovao me je, kao i ja njega. Drago mi je što sam sam snimila duet s njim, što imamo takvu pesmu koja se godinama već sluša i sigurno će se slušati - ispričala je pevačica o njihovom prijateljstvu.

Foto: Printscreen Instagram/minakostic_official

Foto: Printscreen Instagram/minakostic_official

Autor: redportal.rs

#Džej

#SMRT

#mina kostić

#slavija