Novčana nagrada otišla u Elvirine ruke 🤑

U svakoj epizodi emisije Pitam za druga navikli smo da gledamo kviz u kome se gledaoci takmiče za nagradu od 50.000 dinara. Sva pitanja u kvizu su u vezi sa aktuelnim dešavanjima u Zadruzi. Međutim, desi se da se naiđe i neko pitanje koje se odnosi na rijaliti Farma. Samo pravi poznavaoci i ljubitelji rijaliti programa su se oprobali u ovom kvizu, a pobedila je najbolja među njima. Takmičarka je mesec dana svake večeri davala tačne odgovore na iznenađenje Pande i Kendija. Bili su ubeđeni da joj neko javlja pitanja, jer je nemoguće sećati se apsolutno svega. 😂

Foto: Printscreen RED TV

Pobednik meseca je Elvira Negovanović. Ona je zaposlena na RTV Bor, uglavnom više je na radiju, a ovim se bavi od 2.000. Kako je moguće da je znala sve odgovore? Elvira kaže da je pratila sve redovno, sećala se dosta stvari od pre, ali da je često išla i na sreću. Ona je 7 dana zaredom pobeđivala u kvizu.

NIje joj jasan ulazak Maje Marinković, ali misli da će se nešto zakuvati između nje i Janjuša, iako on izbegava ovu priču. Najgotivniji joj je bio Filip Car, ali od kada je sa Minom više nije toliko interesantan, tako da sada jedino Kristijan može da dođe u obzir.

Foto: Printscreen RED TV

Elvira je otkrila da je radila sa Sanjinim ocem na radiju. Sanju je videla u Boru, ali je zapravo nije prepoznala na prvi pogled.

Jedan gledalac se dosta zainteresovao za Elviru, davao joj komplimente i uporno je želeo da sazna koliko ima godina, iako se dame za to ne pitaju. Elvira bi možda i pristala na udvaranje, ali svojom procenom o njenim godinama gledalac je napravio kardinalnu grešku.

Kviz je ponovo usledio, pravila su i dalje ista, tako da vam savetujemo da pratite Pitam za druga, njihove preglede dana i nedelje, pa se možda desi da i vi dobijete 50.000 dinara. 😎

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Elvira Negovanović

#Nagrada

#kviz

#pitam za druga