Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost, rekao je Veljko

Jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatorki Verica Rakočević već više od decenije uživa u srećnom braku sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Iako su više puta otvoreno govorili o temi potomstva, ova tema i dalje izaziva veliko interesovanje javnosti. 👇

Podsetimo, Verica iza sebe ima dva braka i troje dece, dok je Veljku ovo prvi brak.

Kreatorka je jednom prilikom izjavila za Informer da njen suprug ne razume ljude kojima su deca najvažnija stvar na svetu, što je izazvalo različite reakcije među publikom.

- Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu - rekla je Verica za Informer, prenosi Pink.rs.

Foto: Instagram.com/verica.rakocevic

Takođe, Verica je navela da je potomstvo u njihovom braku trenutno nemoguće. Ona je dodatno pojasnila da, ukoliko Veljko jednog dana odluči da ima decu, to sigurno neće biti u braku sa njom, već iz nekog drugog odnosa. Međutim, Verica je naglasila da će, bez obzira na sve, njih dvoje ostati najbolji prijatelji, čak i ako se njihove životne staze raziđu.

- Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost - rekao je Veljko dok je Verica dodala 👇

- Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.