Prijatelji tvrde da u njemu postoji NEŠTO MRAČNO 🤯

Svet već mesecima bruji o krahu braka Džej Lo i Bena Afleka. Uveliko se raspreda o tome šta je ovoga puta dovelo do kraja njihove obnovljene ljubavi za koju je ona tvrdila da je prava bajka.

Sada su se oglasili i prijatelji slavnog para koji tvrde da je Dženifer činila sve da spase njihov brak, jer Bena voli i uvek će ga voleti, ali da on jednostavno u sebi nosi nešto mračno.

Slavna pevačica se do poslednjeg trenutka nadala da će se njihov odnos popraviti i da će joj se pridružiti na proslavi njenog 55. rođendana. Međutim, do toga nije došlo. On je u međuvremenu viđen u kupovini nove nekretnine. Na kraju je Lopezova podnela papire za razvod braka, tražeći da ukloni glumčevo prezime. Osoba bliska Lopezovoj je rekla ovim povodom:

Dženifer je zaista verovala da je ovo njena najveća ljubav, njena bajka. Jedino što nije razmislila o tome ko je njen princ... Ta velika ljubav o kojoj ona mašta nije u Benovom DNK. On u sebi nosi nešto mračno, što niko ne može da popravi. Nije to mogla ni Dženifer Garner, ni sav uspeh koji je postigao. Džej Lo je dala sve što je mogla. Ona se oduprela i kritičarima koji su rekli da je njen brak osuđen na propast, jer je verovala da ljubav sve pobeđuje.

O Aflekovoj tamnoj strani govorila je i njegova bivša Dženifer Garner, nakon njihovog razvoda:

On je jednostavno komplikovan čovek. Ja uvek kažem: ,,Kada te sunce obasjava, osećaš to. Ali kada sunca nema, hladno je." A on ume da baci poprilično veliku senku.

Još jedan izvor se nadovezao na ovu izjavu Garnerove:

Stvar je u tome što Ben ne mrzi ovu svoju stranu - stranu kojoj je potrebna samoća, koja ne veruje da bi ga iko ikada mogao istinski razumeti, koja je uverena da je on njegov jedini saveznik i jedina osoba na koju može da računa. On je ponosan je na činjenicu da je uvek brinuo o sebi i da će uvek brinuti o sebi. Ponosan je što je zaštitnik i hranitelj svoje dece. Ali on se nikada nije – i čini se da nikada neće – potpuno predao drugoj osobi. On je igrao ulogu koju mu je Lopezova dodelila, ali se ubrzo ohladio.

Ostaje nam da saznamo da li je ovo istina.

Autor: redportal.rs