Kada je ona pominjala glasine, on joj je govorio da je LUDA 🙉

Ralf Šumaher je nedavno na Instagramu obelodanio da je gej i tom prilikom izjavio ljubav svom partneru Etjenom.

On je tom prilikom napisao:

Najlepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, onog sa kojim možete da podelite sve.

On je tom prilikom dobio podršku od najbližih, ali nisu svi bili srećni zbog njega. Ovim povodom je za jedan nemački list goorila njegova bivša supruga Kora, sa kojom ima sina Davida. Naime, ona je otkrila da je tokom njihovog braka pokušavala da sa njim razgovara na tu temu, ali da joj je on govorio da je luda i da joj je potrebna pomoć:

Volela bih da me Ralf uključio ili barem uradio nešto da budem deo njegove odluke, to bi bio znak poštovanja. Tokom njegove karijere u Formuli 1 bilo je mnogo glasina. Zamolila sam ga da pojasni je li ono što se priča istina, ali on je to uvijek poricao i govorio mi da sve umišljam i da mi treba psihološka pomoć. Kad se autovao, bilo je to poput uboda nožem u srce. Autovanje uvek utiče na okolinu, uključujući i bivšu ženu s kojom ste dobili dete. Danas se osećam kao da me je u braku iskorišćavao i kao da sam protraćila svoje najbolje godine. Postavljam sebi puno pitanja. Je li bio iskren prema meni? Ima još i nešto važnije, voli li me? Slepo sam mu verovala i njegova je reč bila zakon za mene.

Ipak, njihov sin, koji je sa majkom u lošim odnosima, stao je na očevu stranu i pružio mu podršku.

Tako sam srećan što si napokon pronašao nekog s kim možeš da se osećaš ispunjeno, srećno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti na tome.

Porodica Šumaher je sa Korom u lošim odnosima otkako je otvorila nalog na platformi Only fans na kojoj prodaje svoje provokativne slike i videe.

Autor: mondo.rs/redportal.rs