On je govorio za klupski sajt 🗣️

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde Darko Pančev izjavio je da je zadovoljan kako radi i funkcioniše klub sa Marakane, te očekuje da će crveno-beli da osvoje duplu krunu na kraju sezone. ☝

On je za klupski sajt izjavio 👇:

Uprava odlično radi, naročito Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela. Čujemo se s vremena na vreme. Zadovoljan sam kako rade, mnogo toga zavisi od njih. Želim da pohvalim državu, koja dosta pomaže i Zvezdi i Partizanu, reč je o klubovima koji su dva najveća sportska brenda u Srbiji. Upravo ta pomoć doprinosi da imaju bolje rezultate i mirniji rad.

On se osvrnuo i na ovogodišnju sezonu 👇:

Pratim Crvenu zvezdu svakodnevno. Nisam sumnjao u tim, znao sam da ćemo i ove godine biti prvaci. Imamo mnogo bolju ekipu od Partizana, kao i od TSC-a, koji su bili najozbiljniji protivnici. Zvezda je zasluženo i još jednom dominantno osvojila titulu. Čestitam svima na uspehu, želim im da tako nastave. Nadam se da ćemo osvojiti i duplu krunu, čeka nas meč protiv Vojvodine za nekoliko dana. Igrači moraju biti koncentrisani, ne sme biti opuštanja, očekujemo od njih još jedan trofej.

Imao je i koristan savet za igrače pred finale nacionalnog Kupa 👇:

Zvezda je favorit. Nama se desilo da smo se opustili u sezoni kada smo bili prvaci Evrope, tada smo poraženi u finalu. Smatram da ova generacija Zvezdinih igrača neće ponoviti našu grešku, verujem da će maksimalno ozbiljno pripremiti utakmicu i u tom slučaju nemam dilemu da će podići trofej.

Istakao je i da veruje u nokaut fazu Lige šampiona 👇:

Klub prikazuje fenomenalna izdanja, kako na domaćoj sceni, tako i u Evropi. Nismo imali sreće kada su u pitanju grupe evropskih takmičenja, uvek smo za protivnike imali najbolje timove u tom trenutku. Siguran sam da će se i sreća okrenuti na našu stranu u jednom momentu i da ćemo igrati nokaut fazu takmičenja. Rezultati su zadovoljavajući, čak na nivou Evrope, mislim da se radi dobar posao i samo neka nastave tako.

Autor: Redportal.rs