Poznata glumica otkrila kako ih je Metju Peri nasmejao tokom snimanje uvodne špice

Glumac Metju Peri koji se proslavio ulogom Čendlera u seriji Friends, iznenada je preminuo u oktobru prošle godine. 🖤

Njegova smrt rastužila je ljubitelje njegove komedije širom sveta, a njegovi prijatelji i kolege iz serije znaju u svakom intervju da ga se prisete, kao i kako je znao da nasmeje celu ekipu na setu. 💔

Lisa Kudrou koja je tumačila ulogu Fibi u pomenutoj seriji je u poslednjem intervju otkrila da je Metju Peri delimično odgovoran što je uvodna špica za seriju upravo takva kakva jeste. 🤗🤗

Naime, snimanje uvodne špice je za glavne glumce bilo naporno jer je napolju bilo jako hladno, a oni su sve vreme bili mokri, a u fontani je bilo hladno. Nakon nekoliko sati snimanja 100 pokušaja, kada je rečeno da će morati još jednom, Metju Peri je u stilu Čendlera Binga prokomentarisao:

IZVOR: YT / Friends

- Još jednom? Okej. Ne mogu da se setim vremena kada nisam bio u fontani. Ozbiljno, a vi? Ne mogu da se setim vremena kada nisam bio mokar. Da li smo mi to mokri? Da li smo mi to mokri u fontani? Zar plešemo u fontani?

Lisa rekla da se "ne seća kada se smejala tako jako kao tada" i da "smejanje koje vidi publika je zbog toga što je on rekao" i da je upravo to smejanje ubačeno u špicu". ❤️ Ona je dodala da kreatori serije još uvek nisu Čendlera napisali kao šaljivog i sakrastičnog mladića.

@teamcoco

Lisa Kudrow discusses the iconic @Friends opening title #CONAF #ConanOBrien #LisaKudrow #Friends #MatthewPerry

♬ original sound - Team Coco

IZVOR: TT / @teamcoco

Autor: redportal.rs