Poznata glumica otvorila dušu 👇

Slavna glumica Gvinet Paltrou (51) ima 2 dece s bivšim suprugom Krisom Matinom, frontmenom grupe Koldplej, a maćeha je deci svog sadašnjeg supruga Breda Falčuka kojem je sudbonosno da rekla 2018. godine, piše b92.net.

O tome koliko joj je teško bilo na početku u ulozi maćehe, pričala je nedavno na samitu Visionary Women's International Women's Day, a preneo je magazin People:

- Ja, zapravo, stvarno ne volim da pričam o tome, jer je to jedna od mojih najtežih lekcija kao ljudskog bića. Moj lični napredak, mene kao osobe, proizašao je iz početnog teškog odnosa koji sam imala s njima, a sada kao da su moja deca - ispričala je i dodala da je put do te tačke bio veoma težak:

- To je kao da morate biti u ulozi sunca i samo davati, a ništa ne očekivati zauzvrat. Jednostavno sam naučila da pokušavam sijati kao sunce i da nikad ne zapisujem rezultat - otvoreno je govorila i priznala da u početku nije znala šta radi kad je postala maćeha:

- Jednostavno, ne postoji uputstvo o tome kako to da učinite, postoje te predrasude o zloj maćehi i kao da se podrazumeva da će to biti teška stvar - rekla je.

I njen bivši suprug Kris Martin je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa glumicom Dakotom Džonson, s kojom Gvinet ima sjajan odnos, a zvezda filma 50 nijansi siva takođe deli njenu ulogu - maćeha je njenoj deci.

Autor: superzena.b92.net