NE SPAVA sa njima istog dana i smatra da je to POŠTENO ☝🏻

Britanka Eni Šarlot iz Sareja rođena je s 2 vulve i 2 materice, tako da ima i 2 menstruacije.

Ovaj neobičan medicinski fenomen znači da bi Eni (25) mogla začeti 2 bebe sa 2 različita muškarca u isto vreme 😳. U svojoj ispovesti ona je predočila kako se to ogleda, ali je iznela i bizarne tvrdnje kako smatra da ih ne vara, te i da nikada ne spava sa njima u istom danu ☝🏻.

Sve interne stvari su duplirane. I sve je uredno jer je moj reproduktivni sistem zapravo podeljen na pola, tako da svaka strana radi nezavisno 😅 – ističe.

Tvrdi da ne vara momke tokom intimnih odnosa

Ne varam jer svojim momcima dopuštam da koriste po jednu vaginu 😈🤭 – otkriva jer ima 2 dečka. Svaki ima svoju vaginu, pa u tome ne vidi problem 🤷🏻‍♀️.

– Oni zapravo ne znaju jedan za drugog, mislim da ne trebaju znati – kaže ona.

Sa jednim od njih je u vezi 4 meseca, a sa drugim 2. Svesna da bi uskoro mogli saznati jedan za drugoga, Eni je objasnila da to ne shvata ozbiljno.

– Nismo se zabavljali predugo i oboje znaju da izlazim iz zabave i ništa to ne shvatam ozbiljno. Samo me zanimalo šta će se dogoditi. Počela sam izlaziti tek nedavno. Našla sam svog prvog dečka prošle godine i onda sam na neki način uživala u tome dok nije veza pukla, ali onda sam uskoro počela izlaziti s dvojicom novih. U početku je bilo ležerno, ali onda smo se počeli sve više družiti – prisetila se.

Ako se vidi sa jednim – ne viđa se sa drugim

Kako je rekla, ponekad je “teško žonglirati” sa dvojicom muškaraca, ali svakoga od njih viđa jednom nedjeljno i sa njima provodi naizmenične vikende ☝🏻.

– Ne bih rekla da imamo raspored odnosa sam po sebi, ali ne spavam se s njima istog dana, mislim da je to pošteno. Čini se da se momci uzrujavaju zbog cura koje spavaju sa 2 dečka unutar jednog dana, pa mislim da je tako najbolje – rekla je ona, piše 24sata.hr, a prenosi Srpska info.

Autor: 24sata.hr/srpskainfo.com