Da li ste čuli Dior? 😎

Gosti današnjeg Kasnog Zornjaka, koji se svakoga dana u periodu od 10 do 12 časova emituje na RED TV-u, bile su mlade zvezde Andrija Milosavljević i David Radosavljević, koji su sa Draganom Marinkovićem Macom govorili o svojoj novoj pesmi, muzičkoj karijeri i svojim uzorima.

Foto: Printscreen RED TV

David i Andrija nedavno su izbacili duet koji nosi ime Dior. Ideja za ukrštanje glasova bila je Andrijina. Mladi pevači poznaju se već oko 2 godine, a saradnja između njih nastala je sasvim spontano.

Ukoliko još uvek niste poslušali pesmu Dior, možete to učiniti sada. 😎

IZVOR: YT / Visual Fever

Kako su David i Andrija mlade zvezde u usponu, Maca ih je upitao čiju karijeru bi želeli da dosegnu, odnosno ko su im uzori kada je muzička scena u pitanju. David je kao svog uzora izdvojio Dina Merlina, sa kojim je i nastupao 2 puta u areni. Pevač je naglasio da je Dino Merlin veoma dobar čovek i da je u to imao priliku da se uveri tokom brojnih razgovora sa njim.

Andrija je izdvojio grupu Elitni odredi i rekao da bi voleo da dostigne karijeru kakvu danas ima Relja Popović, nekadašnji član pomenute grupe, i dodao da privatno voli da sluša drugu vrstu muzike, poput pesama grupe Parni valjak ili Crvena jabuka.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o saradnjama koje bi poželeli, kako sa domaćim, tako i sa stranim muzičkim zvezdama, David bi odabrao Sašu Kovačevića ili Dina Merlina, dok Andrija želi da snimi pesmu sa Teodorom Džehverović ili Džastinom Biberom.

Tokom emsije David je gledaocima RED TV-a otkrio da mu prija kada mu neko priđe na ulici i kaže da ga zna, ali da mu nije tako prijatno kada mu neki fanovi dolaze ispred kuće i vuču, dok neki pevaju i njegove pesme što mu se dopada, kako je rekao.

Andrija, David i Dragan otpevali su nekoliko poznatih pesama i atmosferu u studiju Kasnog Zornjaka doveli do usijanja.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs