Ova stanica je teška samo 3 kg. 🧽🧴

Japanski proizvođač gadžeta Thanko nedavno je predstavio prenosivi umivaonik koji se može sastaviti bilo gde za manje od minute kako bi vam ruke bile čiste u svakom trenutku.

Pandemija COVID-19 je možda prošla, ali to nije razlog da zanemarite higijenu tela. Gel na bazi alkohola obavljaju dobar posao u dezinfekciji ruku u pokretu, ali ne deluju protiv svih virusa i bakterija i ne odgovaraju starom dobrom sapunu i vodi. Tu na scenu stupa novi prenosni umivaonik Thanko. Napravljen od laganih materijala koji se lako mogu nositi i sa jednostavnim modularnim dizajnom koji olakšava sklapanje i rastavljanje.

Thankova prenosiva stanica za pranje ruku je teška samo 3 kilograma i može je sastaviti samo jedna osoba za samo nekoliko sekundi. Sastoji se od rezervoara za vodu kapaciteta 20 litara, koji takođe služi kao osnova uređaja, plastične cevi koja skriva providno crevo za vodu, plastične drenažne cevi, laganog umivaonika, metalne slavine, pa čak i mali stalak za peškire.

Foto: Thanko/ Thanko

Prenosivi umivaonik dolazi sa električnom pumpom ugrađenom u rezervoar i napajanom malom baterijom od 9 V koju možete pronaći praktično svuda. Jedna baterija očigledno održava protok vode do 65 sati.

Prenosnu stanicu za pranje ruku Thanko možete kupiti u online prodavnici kompanije za 15.980 jena (114 dolara). 🤑 Možete ga koristiti za pranje ruku bilo gde, na događajima na otvorenom, na gradilištima, pa čak i u vašoj garaži.

Foto: Thanko/ Thanko

Autor: redportal.rs