Danka je nestala pre 8 dana

Potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je pre tačno 8 dana nestala u Banjskom polju, nedaleko od Bora, traje, nažalost, i dalje. 👇

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, prvi put od momenta Dankinog nestanka, oglasila se za Kurir, i u potresnoj ispovesti otvorila dušu kako proživljava dane bez zagrljaja svoje ćerke. 😟

- Ne znam kako izdržavamo sve ovo, mučno mi je da pričam o tome, mučno mi je da mislim o tome, samo Boga molim da nam se ona vrati. Kad sve to prođe, rekla sam da ću se oglasiti javno na sve uvrede i objave, jer stvarno nema smisla ovo što pojedini rade. Ja trenutno niti želim, niti imam snage da sada razgovaram na tu temu, samo nam je jedna stvar bitna, a to je naša Danka – rekla je Ivana umornim glasom.

U razgovoru sa Dankinom majkom, ona kaže da ona o drugoj opciji osim njenog željno iščekivanog dolaska i ne razmišlja.

- Teško ovo može bilo ko da razume, samo želimo da se pojavi i što pre ovo završi, o drugim opcijama ne želim ni da mislim, niti imam snage – kaže majka nestale devojčice, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Ivana je na kraju zamolila sve za razumevanje u ovim teškim trenucima i naglasila da će u svakom slučaju na kraju stati na put, kako kaže, nebulozama i uvredama, koje se s vremena na vreme plasiraju javnosti.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs