Izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima

Zvaničnici policije Nju Orleansa saopštili da su se u prostoriji za dokaze, u sedištu policijskih snaga tog grada, pojavili pacovi koji jedu dokazni materijal, između ostalog i marihuanu. 👇

- Pacovi jedu našu marihuanu. Svi su drogirani - izjavila je šefica policije En Kirkpatrik na sastanku gradskog odbora za krivično pravosuđe u ponedeljak.

Problem nije ograničen na prostoriju za dokaze, već, pojedini zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima

U istoj zgradi ne rade ni klime ni liftovi, napomenula je Kirkpatrik dodajući da je licemerno govoriti da je zvaničnicima stalo do zaposlenih, dok oni rade u nesanitarnim uslovima, kako piše Tanjug, prenosi 021.rs.

Članovi saveta na sastanku odbora u ponedeljak glasali su za odobrenje zakupa nove zgrade za NOPD. Novi desetogodišnji zakup koštao bi grad 670.000 dolara mesečno, što je i dalje jeftinije od 30 miliona dolara koliko bi koštalo popravljanje sadašnjeg sedišta, rekao je Gilbert Montano, glavni administrativni službenik grada.

Autor: 021.rs