Mladić pokušao da pobegne, ali nije uspeo

Trojica mladića, koji su u oktobru učestvovali u obračunu ispred jednog kafića u hrvatskom gradu Karlovcu, osuđeni su na novčane kazne.

Jedan od njih je pod dejstvom alkohola narušio javni red i mir tako što je fizički napao 16-godišnju devojku odgurnuvši je od sebe, pri čemu je ona pala preko stolice na pod, navodi se u presudi.

Ona je zatim mladića šakom snažno udarila po nosu. Mladić je pokušao da pobegne, ali nije uspeo, pa ga je ona povukla za majicu, zaustavila u begu i više puta svom snagom udarila pesnicom u glavu.

Pridružio joj se i maloletni brat (17) koji ga je u prolazu nogom udario u lakat. Tada su u pomoć sestri i bratu pritekli mladići od 18, 17 i 19 godina, koji su nastavili da ga tuku, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Mladić je u jednom trenutku uspeo da pobegne iz tuče, ali je oko ponoći odlučio da se vrati na mesto zločina, gde ga je 17-godišnjak ponovo udario. Sudija je ovih dana dvojicu punoletnih mladića koji su učestvovali u premlaćivanju, kao i pretučenog mladića, proglasio krivima i kaznio ih sa 100 evra plus 20 evra sudskih troškova.

Maloletnim učesnicima, devojčici od 16 godina i dvojici mladića od 17 godina, biće suđeno u odvojenom postupku. Presuda je pravosnažna i osuđeni trojac na nju može da uloži žalbu u zakonom predviđenom roku.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs