Napadač je nakon toga slomio ruke 82-godišnjoj ženi.

Nadzorna kamera uhvatila je užasan trenutak kada je tinejdžer iz američkog Sent Luisa pokušao da zgrabi bebu iz majčinih ruku dok je prelazila ulicu sa svojim suprugom. Incident se dogodio u četvrti Central Vest End u nedelju ujutro, dok je porodica prelazila ulicu, prenosi Dejli mejl.

Na snimku se vidi majka u plavoj jakni koja drži svoju 11-mesečnu bebu dok otac hoda pored njih. Muškarac u sivoj majici sa kapuljačom, identifikovan kao 19-godišnji Entoni Mekgi, u jednom se trenutku počinje da se kreće ka porodici i odjednom hvata dete. 😣

Otac uspeva da ga odgurne, ali tada izlazi iz dosega nadzorne kamere. Napadač je nakon toga slomio ruke 82-godišnjoj ženi. Nekoliko trenutaka ranije, on je optužen da je razbio bocu pića o glavu 42-godišnje žene, tvrdi se u optužnici.

- Čuo sam kako neko vrišti. Kada sam pogledao kroz prozor, video sam ženu, a nju je držao muškarac - rekao je jedan od očevidaca. Davio ju je više od minute, rekla je policija. Usledila je besomučna potera koja se završila kada je priveden, kako piše Blic, prenosi Pink.rs.

- Slomio sam joj vrat - rekao je navodno devetnaestogodišnji Mekgi policiji dok su ga vodili do policijskog automobila. Priznanje je navodno snimljeno kamerom na telu policajca. Policija je divljanje okarakterisala kao niz nasumičnih napada.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs