Oštećenoj starici konstatovane su lake telesne povrede

Osamdesetčetvorogodišnja starica R. A. iz Podgorice uhapšena je pre dva dana zbog sumnje da je 12. maja štapom izudarala sugrađanku i vršnjakinju S.Đ. i otela joj zlatan lanac, koji je nakon krađe prodala u jednoj zlatari u glavnom gradu.

Prethodno, ušla je u njenu kuću u podgoričkom naselju Tološi, i tražila da joj S.Đ. preda novac, kazali su Vijestima iz Uprave polciije, objasnivši da se Adžović na teret stavlja da je počinila krivično delo razbojništvo.

- Kada joj S.Đ. nije dala novac, Adžović joj je otrgla zlatan lanac sa vrata i drvenim štapom je izudarala, a zatim se udaljila iz kuće oštećene - kazali su iz UP, kako piše Telegraf.rs.

Oštećenoj starici konstatovane su lake telesne povrede, a policija je operativnim radom otkrila i ko je pretukao i opljačkao: ”Identifikovana je i pronađena R. A, koja je 22. maja lišena slobode, a potom i privedena kod tužioca na saslušanje”.

Kako navode Vijesti, 84-godišnja starica inspektorima je rekla da je “plen” prodala u jednoj od zlatarskih radnji u gradu.

Autor: Telegraf.rs