Starac uhapšen u Novom Sadu

Drago P. (79) iz Novog Sada uhapšen je juče u Novom Sadu zbog organizovanja prostitucije u salonu za masažu.

Starac je devojkama obećavao posao u salonu, međutim, posao se zapravo odnosio na seksualno zadovoljavanje mušterija koje je naplaćivao 4.000 hiljade dinara.

Devojke je terao da obavljaju posao za njega, a "masažu" je promovisao i na društvenim mrežama.

Kako otkriva izvor iz istrage, a prenosi Pink.rs, policija je starca mesecima pratila jer je bilo jasno da su njegovi saloni samo paravan za prostituciju.

- Osumnjičeni se tereti da je od 2017. godine vrbovao i iskoristio više devojaka za pružanje se*sualnih usluga u njegovim salonima za masažu, kojih je bilo nekoliko u Novom Sadu. Reč je o devojkama iz socijalno ugroženih porodica, koje su u početku mislile da će biti prave maserke, ali ih je Drago naterao na prostituciju - objasnio je izvor.

- Oglašavao je usluge masaže sa zgodnim maserkama na društvenim mrežama, ali je potencijalnim klijentima davao broj telefona i adresu tek kad bi se uverio da se iza profila mušterije ne krije policajac. Tad bi, u privatnoj prepisci sa klijentom, otkrio da je reč zapravo o erotskoj masaži sa takozvanom "srećnom završnicom". Najjeftinija usluga, koja podrazumeva samo "masažu" polnog organa, koštala je 4.000 dinara, a oralni i klasični se*s je koštao od 50 evra pa naviše - kazao je izvor.

- Iako je bio oprezan, starac je mislio da policajci neće uspeti da ga povežu sa devojkama koje su pružale se*s u iznajmljenim lokalima i stanovima. Nije pružao otpor i ćutke je pošao sa policajcima u stanicu. Prilikom pretresa stanova i lokala u kojima su bili navodni saloni za masažu, tamo je zatečeno nekoliko devojaka koje su odvedene na saslušanje - rekao je sagovornik.

Dragi P. preti od 3 do 12 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Makro

#NOVI SAD

#hapšenje

#starac