Apel da se pomogne porodici iz Niša

HO Srbi za Srbe je organizacija koja iza sebe ima godine humanitarnog rada. Nema godine da se ne beleži povećanje u prikupljanju sredstava što se ogleda u veoma uspešnim akcijama. Nažalost, postoje porodice do kojih pomoć još uvek nije stigla, ali se svi nadamo da će ubrzo stići. Zato je potrebno da pružimo pomoć onima kojima je potrebna, nekome naše malo znači mnogo.

Jedna od najnovijih akcija HO Srbi za Srbe je da se pruži pomoć porodici Stevanović iz Niša. Goran je otac troje dece od kojih je šesnaestogodišnja Andreja do sada imala 27 operacija zbog nedostatka kosti potkolenice. Njen trinaestogodišnji brat Viktor ima velikih izazova zbog iščašenja kolena koje mu otežava kretanje. Njih to ne sprečava da budu duhoviti i raduju se svakom danu, a veliku ljubav pružaju ljudima i životnjama oko sebe. Oni brinu o životinjama koje pronađu povređene, neguju ih i kada se oporave vrate ih u prirodu. 🥰

Porodici Stevanović je potrebna nova kuća kako bi im se život olakšao jer sada žive na 5. spratu u zgradi bez lifta! Pogledajte priču porodice Stevanović i izazove sa kojima se svakodnevno suočavaju:

View this post on Instagram

A post shared by ХО Срби за Србе (@srbizasrbe)

IZVOR: IG / srbizasrbe

Podržite akciju i donirajte!

Autor: redportal.rs