📍 Cilj je donatorske večeri je prikupljanje donacija za veliku Vidovdansku akciju na Kosovu i Metohiji. 😍

Akademik Matija Bećković, pevačica Ana Kokić, odbojkaš Petar Krsmanović, fudbaler Nemanja Milunović, košarkaški trener Marko Marinković Malina, košarkaš Aleksa Avramović, voditelj Stefan Popović samo su neki od poznatih koji su podržali drugo donatorsko veče Humanitarne organizacije Srbi za Srbe u Čačku koje je održano 11. juna u hotelu Royal Residence.

Aleksa Avramović je rekao:

- Nisam imao ovakvu tremu ni u finalu Svetskog prvenstva.

Cilj je bio prikupljanje donacija za veliku Vidovdansku akciju na Kosovu i Metohiji u okviru koje će biti pomognuto 40 porodica koje žele da ostanu i opstanu na svojim ognjištima. 💖

Foto: srbi za srbe

- Zahvaljujući vašem vremenu i donacijama promenićemo živote više od 100 mališana i zato nam je važno da se večeras vratite kući puni utisaka i da shvatite koliko nam vaša podrška znači. Da večeras legnete u krevet svesni da će mali Lazar, Aleksa i Andrijana iz sela Kopilovice dobiti 16 grla ovaca koje su oduvek želeli, da će roditelji Kristine, Nikoline, Mihaila i Lazara iz Suvog grla dobiti minibager. Postaćete deo srećnije budućnosti 40 porodica na Kosovu i Metohiji.

U muzičkom delu programa nastupali su pevačica Ana Kokić, violinista Andrija Abramović kao i muzički ansambl Fenečki biseri. Voditelji programa bili su Stefan Popović i Marija Morović.

Pre i tokom donatorske večeri prikupljeno je skoro 30.000 evra donacija dok se očekuju uplate i u narednim danima. Najveći donator ove večeri bio je hotel Royal Residence koji je donirao kompletnu uslugu sa salom, hranom, pićem i smeštajem za učesnike programa dok je osoblje odlučilo da svoje vreme pokloni i to veče volontira za Organizaciju. 🔥

Ovo je četvrto donatorsko veče HO Srbi za Srbe u ovoj godini. U prvom delu godine održane su donatorske večeri u Beogradu, Bijeljini i Berlinu a u planu su do kraja godine i donatorske večeri u Novom Sadu, Trebinju i Čikagu.

Foto: srbi za srbe

Autor: Redportal.rs