Nastavlja se agonija članova porodice male Danke

Deda ubijene Danke Ilić, kaže da porodica sumnja u sve što im je do sada rečeno, od trenutka nestanka devojčice, do vesti o njenom ubistvu.

Rok za podizanje optužnice protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, koji se sumnjiče za ubistvo Danke Ilić se bliži, ali ako do septembra ne budu nađeni konkretni dokazi protiv njih, biće pušteni na slobodu.

Deda dvogodišnje devojčice, kao i roditelje, sve više sumnjaju da je istina - "nešto treće".

- Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer se ispostavlja vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj Bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, oca od Dejana, a napisao je da je moja unuka u Dizeldorfu u Nemačkoj", rekao je on za Telegraf.

Dodaje da nadležni redovno obaveštavaju Miloša i Ivanu o tome kako napreduje slučaj, ali da, kako kaže, više ne zna kome da veruju.

- Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izveštaj da su u vreme nestanka bili kolima ispred kuće u Banjskom. A saznali sad da njihovi advokati tvrde da Ivana kobnog dana uopšte nije ni bila u Banjskom Polju i da samim tim nije mogla da slika Danku, nego da je ona slika koju je snajka dala za medije nastala ko zna kad. Mislim sve je to strašno... - priča Milan.

Kaže da se Ivana i Miloš dobro drže s obzirom na celu situaciju.

- Snajka se nedavno porodila, dobro su i ona i beba. Miloš radi... Drže se, s obzirom šta im se dešava, dobro su. Šta da kažem, i oni sumnjaju sada u sve... Eto, opet kažem, voleo bih da mi je unuka živa i da je dobro - kaže deda.

Autor: mondo.rs