Sakrili su telo male Danke 💔

Radoslav (73) i Dalibor Dragijević (40), otac i brat jednog od osumnjičenih za teško ubistvo Danke Ilić (2) - Dejana Dragijevića (50), uhapšeni su zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Kako navodi MUP Srbije, najverovatnije u četvrtak 28. marta, "počinili su krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela".Potraga za telom Danke Ilić je i dalje u toku. Trenutno se pretražuje i prekopava dvorište kuće Dragijević u selu Zlot. Policija je dovela i jednog od braće Dragijević, sa lisicama na rukama.

Međutim, Kurir je pre nekoliko dana razgovarao sa obojicom. Tada je Dalibor tvrdio da je u šoku zbog svega što se dešava sa njegovim bratom:

Moj brat je od juče u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne znam, niko nam nista ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije.

Isto se ponašao i Radoslav, otac osumnjičenog. On je tvrdio da je vrlo iznenađen, dodajući da je on sam srčani bolesnik.

Ja ne znam šta više da kažem, potpuno sam iznenađen šta nas je ovo snašlo. Pritom ja sam srčani bolesnik, Hitna pomoć je dolazila da pomogne meni i supruzi, a jutros su mi odveli i drugog sina kako bi ga ispitali. Mi sada ništa ne znamo. Ako je kriv, onda i treba da odgovara, policija neka radi svoj posao, ja ništa ne znam.

On je potom dodao da se on zbog šoka ne seća ni trenutka kada mu je sin uhapšen.

Ne mogu da se setim kog dana su ga odveli, mi smo lošeg zdravstvenog stanja, nisam pri sebi baš, znam da je policija dolazila na imanje, ali ovde ništa nisu našli. A nisam mogao da znam da se nešto čudno dešava sa Dejanom, nismo nešto pričali ovih dana, ode samo na posao i vrati se i nisam primetio da se drugačije ponašao.

On je dodao i da je osumnjičeni srčani bolesnik, jer je prošle godine doživeo infarkt. Dejan u selu Zlot deli dvorište sa bratom Daliborom, gde žive i njihovi roditelji. Dejan nije oženjen, živi zajedno sa njima, a meštani kažu da do sada nisu čuli neku ružnu reč o toj porodici, te ih je ovo potpuno zaprepastilo.

Autor: pink.rs