Karlson izrazio divljenje prema Snoudenu

Taker Karlson je u utorak rekao da su ga američki špijuni nadgledali dok je bio u Rusiji ranije ovog meseca i da je u javnost procurio njegov sastanak sa Edvardom Snoudenom, prenosi politika.rs 🧐

Karlson je otišao u Rusiju da intervjuiše predsednika Vladimira Putina. Tokom 8 dana u Moskvi, sastao se i sa Snoudenom – a američki špijuni su saznali za to, rekao je Karlson Leksu Fridmanu u toku tročasovnog razgovora. 👇🏻

Intenzivno me je nadzirala američka vlada.

Rekao je Karlson Fridmanu, napominjući da su američki špijuni osujetili njegove planove da intervjuiše Putina 2021. godine i da je dobio potvrdu da je pod intenzivnim nadzorom uoči njegovog putovanja u Moskvu.

Naravno da sam želeo da vidim Snoudena, kome se divim.

Rekao je Karlson.

Snouden je navodno prihvatio Karlsonov poziv na večeru u hotelu For Sizons, ali je odbio intervju, kao i zahtev za fotografisanje, rekavši da bi bilo bolje da nikome ne kaže.

Nisam nikome rekao.

Rekao je Karlson Fridmanu, ali je sastanak procurio. 🤔

Semafor vodi ovaj članak – izveštavajući o informacijama koje su dobili od američkih obaveštajnih agencija, koje su protiv mene, koristeći moj novac, u moje ime, u navodno slobodnoj zemlji – oni vode ovaj članak govoreći da sam se sreo sa Snoudenom, kao da je to bio zločin ili nešto.

Autor: politika.rs