Izgubio opkladu, pa morao da napravi žurku

Milioni ljudi su se u nedelju prijavilo da gledaju Emanuela Makrona na privatnoj svirci hevi metala u baštama Jelisejske predsedničke palate, delu Jutjub videa dvojice komičara.

Makron se u februaru obavezao da će u Jeliseju dočekati Mek Flaja i Karlita, dva francuska jutjubera, koje prati 6,5 miliona ljudi, ako uspeju da prikupe više od 10 miliona pregleda za video koji promoviše mere socijalnog udaljavanja tokom pandemije.

Mek Falj i Karlito su dobili opkladu i dozvoljeno im je da snime video zapis u trajanju od 36 minuta, koji je za nekoliko sati nakon objavljivanja u nedelju ujutro pregledan skoro 2,7 miliona puta.

IZVOR: YT / Mcfly et Carlito

Francuski predsednik i jutjuberi razmenjuju priče tokom emisije, koja se završava šetnjom po Jelisejskim vrtovima, gde francuski bend Ultra Vomit izvodio hard rock verziju francuske uspavanke "Zeleni miš" (Une souris verte).

Makronova popularnost u kategoriji starosne grupe od 18 do 24 godina porasla je tokom meseca za 8 bodova, na 51%, u poređenju sa ocenom opšteg odobrenja od 40%, što je 3 poena više, pokazala je najnovija anketa koju je objavio Journal du Dimanche.

Autor: redportal.rs

#Makron

#hevi metal

#jelisejska palata

#žurka