Ona će odgovarati na pitanja Si-En-Ena zajedno sa svojim potpredsednikom

Potpredsednica Sjedinjenih Država Kamala Haris daće sutra za Si-En-En prvi intervju kao predsednički kandidat od početka kampanje pre nešto više od mesec dana, saopštila je sinoć ta televizija.

Ona će odgovarati na pitanja Si-En-Ena zajedno sa svojim potpredsednikom, guvernerom Minesote Timom Valcom, sa kojim će voditi kampanju u južnoj državi Džordžija, jednoj od država koje se menjaju za izbore 5. novembra.

Intervju sa novinarom Dejnom Bašem biće emitovan u 21:00 po lokalnom vremenu (petak u 3:00 po srednjeevropskom vremenu), javio je Si-En-En.

Demokratski predsednički kandidat bio je pod velikim pritiskom da da intervju jednoj velikoj američkoj medijskoj kući. Do sada se ograničavala na vrlo kratke izjave novinarima nakon nastupa u kampanji.

Nakon intervjua za Si-En-En, ona će 10. septembra imati dugo očekivanu debatu sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom.

Harisova, koja je u kampanju ušla nakon povlačenja predsednika Džoa Bajdena 21. jula iz trke za drugi mandat, od tada napreduje u anketama, ali je trka između nje i Trampa i dalje veoma tesna, prenosi AFP.

Autor: redportal.rs