Mel Gibson ispromovisao je novi film svog dobrog prijatelja i glumca ☝🏻

Američka produkcijska kuća Angel Studios izbacio je film Sound Of Freedom koji je zasnovan na neverovatnoj i istinitoj priči o borbi protiv trgovine decom. 

U glavnoj ulozi je Džim Kejvizel koji igra Tima Balarda, federalnog agenta koji daje otkaz kako bi pronašao sestru dečaka kog je pre toga spasio od trgovca decom. Džimov lik u filmu napušta svoju porodicu i posao, na nagovor svoje žene, kako bi krenuo u globalnu potragu kako bi pronašao devojku koja je prodata u seksualno ropstvo.

Filmska rekonstrukcija ovog istinitog događaja pokušaće da podigne svest o razrađenom “biznisu” trgovine ljudima koji dostiže vrednost od 150 milijardi dolara. Takođe, podseća crkvu i američke građane na nesrećnu stvarnost da je SAD jedna od najvećih lokacija za trgovinu ljudima i jedna od država u kojima je najviše zastupljeno seksualno zlostavljanje dece. 

Glumac Džim Kejvizel ovim filmom se vraća u filmsku industriju s obzirom da je “proteran” iz Holivuda kada je otvoreno govorio o trgovini decom i seksualnom zlostavljanju dece u Holivudu. Među prvim ljudima koji su pogledali film je i Mel Gubson, njegov dobar prijatelj, koji je, takođe, proteran iz Holivuda nakon što je izneo iste tvrdnje, kao i nakon snimljenog filma o stradanju Hrista. Džim je otkrio u intervjuu da je “plakao kada je pogledao film”. Mel Gibson je u promotivnom trejleru rekao da je “jedan od najvećih problema današnjice trgovina decom, i da prvi korak da se ovaj problem u svetu iskoreni jeste da se podigne svest”.

Autor: redportal.rs