Ovo ću napraviti sa svojom ženom jednog dana 😟

Dvadeseti prvi vek doneo nam je mnogo toga, pogotovo na polju tehnologije koja može da nam ulepša, olakša ili oteža život. Sve popularniji trend poslednjih godina jesu QR kodovi, dizajnirani šabloni koji kada se telefonom skeniraju prikazuju određeni digitalni format - to može da bude pesma, slika, aplikacija ili video snimak. 👇

Jedan takav QR kod osvanuo je na groblju, tačnije na spomeniku starijeg bračnog para. Kada se kod skenira pred vama se pojavi video bračnog para kako pleše svoj posljednji zabileženi ples. 💔🥺 Osim plesa na snimku su se našli i ostali emotivni momenti, kao na primer, kada baka leži deki u krilu dok je on češka.

Nakon tog posljednjeg plesa, porodica je odlučila da sakupi i druge emotivne trenutke iz života. Video je prikupio više od skoro 50 miliona pregleda i preko 7 miliona lajkova, istovremeno je i mnoge raznežio i rasplakao. U komentarima ispod su se nizale poruke:

Ne mogu da prestanem da plačem, Ovo je tako lepo i tužno i slatko istovremeno, Ovo ću napraviti sa svojom ženom jednog dana, predivno je, Znači, ovo je ljubav, Najbolja ideja ikada, bili su samo neki od komentara, kako piše Mondo.

Pogledajte u videu emotivne trenutke bračnog para:

@remember.well.us

♬ someday i'll get it - Alek Olsen

IZVOR: TT / @remember.well.us

Autor: MONDO / Redportal.rs