Napad se odigrao dok je majka vodila decu u školu i vrtić ☝

Kroseti Brend (37) optužen je da je nasmrt izbo 11-godišnjeg dečaka i povredio trudnu bivšu devojku u kući u Edžvoteru u Čikagu. 💔

On je svoju bivšu devojku povredio samo dan nakon što je izašao iz zatvora, tačnije 12. marta, a tamo se nalazio jer je prekršio uslovnu slobodu.

Policija je o incidentu obaveštena oko 8 časova ujutru, a na licu mesta su zatekli telo 11-godišnjeg Džejdena Perkinsa i 33-godišnju ženu sa više uboda nožem. 🚨

Ekipa Hitne pomoći je obe žrtve prevezla u bolnicu Svetog Franje Vaznesenja u Evanstonu gde je Džejden preminuo, a žena je bila u kritičnom stanju u osmom mesecu trudnoće.

Iz bolnice su rekli da je očekivano da će se žena oporaviti, dok je beba u dobrom stanju.

Napad se odigrao dok je majka vodila decu u školu i vrtić, a potvrđeno je da je napadu prisustvovao i njen 5-godišnji sin.

Osumnjičeni je, inače, u oktobru bio pušten na uslovnu slobodu, ali nakon što je prekršio pravila, vraćen je u zatvor iz kog je pušten dan pre nasilnog napada.

Izbodena žena ima istoriju dugu 15 godina sa osumnjičenim muškarcem, a i ranije, dok su izlazili, ona je imala probleme zbog čega je često pokušavala da ga prijavi i zaštiti se.

- Ovo nikada nije trebalo da se desi - rekao je policajac Lari Sneling na brifingu za štampu, kako piše Telegraf.rs.

Inače, prema sudskim izveštajima, Kroseti je u zatvoru bio zbog teškog nasilja u porodici gde je odslužio osam i po godina.

Autor: Telegraf.rs