Majka ubijenog dečaka prisetila se njegovih poslednjih trenutaka

Tejlor Blek (18) iz Velike Britanije izboden je 64 puta pre u februaru pre četiri godine, a tuga za njim još uvek ne jenjava. Njegova majka Lindzi Alison je, u čast godišnjice njegove smrti, obelodanila poslednje trenutke provedene sa svojim mezimcem.

Dečak je jutro nakon što je bio na rođendanskoj proslavi izboden na brutalan način, a napadač mu je nož kojim ga je napao i izbo čak 40 puta u glavu, ostavio zaboden u lobanji.

Za svirepo ubistvo optuženje Nejtan Kostelo (32) koji je na sudu negirao bilo kakvu umeštanost, ali, su sudije u Tisajd kraun sudu su ga osudile na zatvorsku kaznu.

- Ovaj dan pre četiri godine bio je poslednji put da sam videla tvoje lepo lice, čula tvoj glas i osetila tvoje ruke pune ljubavi oko sebe, jer samo dan kasnije tebe nije bilo. Sećam se ovog dana kao da je bio juče. Farbala sam ti kosu u jarko crveno, baš onako kako si voleo. Gledala sam te kako se spremaš da ideš na zabavu svog prijatelja - podelila je svoje dragocene poslednje trenutke.

Student informatike je nastradao dok je bio u poseti svojoj mami Lindzi i mlađem bratu Šeju, prenosi Telegraf.

Neposredno pre napada majka mu je ofarbala kosu u crveno i poslala ga na zabavu kod prijatelja, ali nakon žurke, Tejlor je stradao.

On je išao na žurku kod bivšeg prijatelja Kostela, koji ga je jutro nakon proslave, napao i izbo nožem, a oštricu mu ostavio u lobanji.

- Policajac mi je rekao da je Tejlor mrtav, a ja sam samo pala na kolena i vrisnula. Pogledala sam mamu u daljini i samo vikala "mrtav je, mrtav je" iznova i iznova. Tokom suđenja Kostelu za ubistvo, Lindzin brat Niki (31), oduzeo je sebi život. Žena slomljenog srca, koja je pronašla telo, rekla je: 'Ubica mog sina odneo je dva života kada je odlučio da iskasapi mog sina. Oduzeo je život i mom bratu - rekla je majka Lindzi nakon što je čula za vest da joj je sin mrtav, prenosi Daily star.

- Gledala sam te kako odlaziš govoreći mi da me voliš, a ja sam ti rekla da se lepo provedeš i čuvaš, samo što nikada nisam doživela da te vidim. Brutalno si oduzet iz naših života. Da sam znala da će mi te uzeti, ne bih ti dala da ideš, molila bih te da ostaneš, čuvala bih te. Obasula bih te poljupcima. Volim te dečače moj, zauvek te volim prelepi prvorođeni sine. Videćemo se ponovo jednog dana, a do tada, nastavi da nas gledaš sa visine i pomozi nam da nastavimo kroz život bez tebe - rekla je majka.

Autor: Telegraf