Mlađi ima samo 18 GODINA!👆🏼

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili E. DŽ. (2005) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (1984) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, saopšteno je u subotu uveče.

Кako se sumnja E. DŽ. je zajedno sa S. Z. (1997), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina. Njegovo telo su bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice. Potraga za muškarcem iz Tutina završena je u subotu, kada je pronađeno telo žrtve, Nusreta D.

Prema saopštenju, E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela. Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R. H. (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela. Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Autor: mondo.rs