UNIŠTILA ŽIVOT NAŠEM SINU 😱

Regan Anderson (27), profesorka u privatnoj hrišćanskoj školi u američkoj saveznoj državi Južna Karolina, koja je majka dvoje dece, uhapšena je u sredu. Ona je osumnjičena da je vršila pritisak na učenika tinejdžera da ima odnose sa njom, a slala mu je i nage fotografije, saopštila je policija.

Anderson se suočava se sa dve tačke optužnice za se*sualno zlostavljanje deteta od 17 godina, piše američki list Njujork post.

Trener, profesorka i prijateljica od poverenja zloupotrebila je naše poverenje i prekršila zakletvu vaspitača. Uništila je život našem sinu. Nijedan mladi sportista nije bezbedan u našoj zajednici dok je ova žena na slobodi.

Anderson je navodno dečaka počela da zlostavlja u oktobru. Prvi napad se navodno dogodio u privatnoj rezidenciji u Holi Hilu, malom gradu severno od Čarlstona, a zatim je usledio drugi na parkingu restorana brze hrane u obližnjem gradu Santi. Majka dečaka tvrdi da je Andersonova njenom sinu slala nage fotografije na Snapčet. Glasine o neprikladnoj vezi brzo su se širile u Holi Hil akademiji, a menadžment je policiju kontaktirao 8. novembra.

Andersonova je ubrzo dobila otkaz.Na svojoj Linkedin stranici je sebe opisala kao "veoma strastvenu prema deci"."Trenutno sam mama koja ostaje kod kuće i traži neke prilike za rad od kuće da pomognem svojoj porodici i sebi", navodi se u njenoj biografiji.

Sudija je odredio kauciju na 2.500 dolara i naredio joj da nosi nanogicu. Takođe joj je zabranjen kontakt sa dečakom kojeg je navodno seksualno zlostavljala, kao i njegovom porodicom.

Autor: kurir.rs