Jedan hitac u leđa i onda rafal

Kako prenosi portal Mondo, zločin koji se sinoć dogodio u dvorištu Ginekološke klinike kliničko-bolničkog centra u Prištini šokirao je javnost. Trudnica (35) je ubijena iz vatrenog oružja ispred bolnice u kojoj je trebalo da se porodi, a kako su preneli prištinski mediji ubistvo je izvršio suprug koji se trenutno nalazi u bekstvu.

Ona je izašla u dvorište bolnice da nešto kupi, a u nju je pucao muškarac koji je sedeo ispred porodilišta. Telo nastradale ležalo je dva sata na mestu tragičnog događaja.

Sestra trudnice izjavila je da je njihov zet stalno pretio celoj porodici vatrenim oružjem, prenosi portal Koha.net. Optužila je institucije zemlje za nerad i kako je ispričala, osumnjičeni je suprugu ubio hicem iza leđa.

Ispalio je jedan hitac u nju s leđa koji ju je oborio, a zatim je ponovo pucao i ubio je. Moja sestra je danas trebalo da se porodi.

Dodala je da je dve nedelje nakon udaje njene sestre, otkrila da su je njen muž i njegova porodica fizički zlostavljali. U međuvremenu je tražila da je vrate porodici, ali joj on nije dozvolio, preteći joj više puta pištoljem. Tužilac Iljaz Bećiri istakao je da se osumnjičeni tereti za još nekoliko slučajeva nasilja u porodici, prenosi portal Kosovo-online. Ubijena trudnica imala je nalog za zaštitu Osnovnog suda u Uroševcu koji je zabranio osumnjičenom da prlazi žrtvi. kako je izjavila portparolka policije Fljora Ahmeti:

Policija je u koordinaciji sa državnim tužiocem, pokrenula istragu i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji u cilju potpunog rasvetljavanja događaja.

Autor: Mondo.rs

#Priština

#hapšenje

#izrešetana

#optužba

#trudnica

#tužilac

#ubijena