Izgubio nadzor nad motociklom i pao u provaliju ispod nivoa kolovoza.

Jučer oko 10.30 sati pronađen je 34-godišnjeg slovenački državljanin koji se prethodnog dana uputio motociklom iz Slovenije u pravcu Opatije, ali nije stigao na odredište, javila je PU primorsko-goranska. 

- O nestanku osobe je PU primorsko goranska obaveštena putem međunarodne policijske saradnje nakon čega je, u koordinaciji PP Opatija i JVP Opatija, organizovana pretraga terena od granice prema unutrašnjosti, kojom je uz državni put D8, u blizini graničnog prelaza Rupa u provaliji uočen motocikl i beživotno telo muške osobe. Uvidom u lične dokumente unesrećenog utvrđeno je da je reč o navedenom 34-godišnjem slovenskom državljaninu, napisali su u saopštenju. 

Obavljenim očevidom utvrđeno je da se prometna nesreća dogodila 24. juna oko 7.30 č. tako da je vozač motocikla marke bmw, slovenačkih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad motociklom i pao u provaliju ispod nivoa kolovoza. Vozač je od siline udarca pao s motocikla i usled zadobijenih povreda preminuo na mestu saobraćajne nesreće.

Po završetku uviđaja, telo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Rijeka.

Autor: Večernji.hr

#granica

#motorcikl

#nesreća