Interesantno je da je auto poslednji put snimljen oko 2 sata noću, a da su telefoni prestali da rade čak sat vremena kasnije

Dosadašnja istraga ubistva porodice Đokić iz Aleksinca pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vreme, oko tri sata ujutru, ali uređaji nisu pronađeni, pišu beogradski mediji, a prenosi Pink.rs.

Da podsetimo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, pronađeni su mrtvi juče, šest dana nakon nestanka, u ataru sela Moravac iz koga su i krenuli. Najpre je, juče ujutru, u selu Tešica, skriven u šiblju, pronađen njihov automobil "pasat".

- Gordana nije imala telefon, a Lidija je oko ponoći komunicirala sa drugaricom. Razmenjivale su uobičajene poruke iz kojih se nije moglo zaključiti da je Lidija u opasnosti. I Goran je oko ponoći imao komunikaciju sa nekim vezano za posao, ali ni tu nije bilo ništa sumnjivo. Međutim, oko tri sata, njihovi telefoni su ugašeni iste sekunde - kaže izvor upoznat sa istragom i dodaje da telefoni porodice nisu pronađeni, te se ne zna da li su ostali u spaljenom "pasatu", ili ih je likvidator bacio negde usput:

Interesantno je da je auto poslednji put snimljen oko 2 sata noću, a da su telefoni prestali da rade čak sat vremena kasnije.

Podsetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen.

Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

Autor: pink.rs